Tvořím pro vás nový projekt Změna myšlení, kde naleznete spoustu pozitivní inspirace pro váš svobodný život

Rokem 2020 se ve mě něco probudilo a začal jsem na svůj život a život okolo nás pohlížet jinými parametry a tak začala má nová cesta životní transformace. Od té doby se svět proměnil a již není takový, jako dříve. Svět se aktuálně zmítá v nejistotě a strachu, lidé si již nevěří jako dříve a tento stav umocňují naše mainstreamoová media, která od rána do večera již třetím rokem straší a rozdělují naší společnost a snaží se nás připravit o svobodu.

Za poslední tři roky jsem si uvědomí, že je všechno jinak, že se historie vykládá jinak, že nám naše vláda a mainstreamoová media lžou a záměrně nás navádí na špatný směr, kdy nám nařizují koukat vlevo a přitom se vpravo dějí neuvěřitelné věci, které si ale uvědomíme, až když je pozdě a pak s tím již nedokážeme nic moc udělat, protože naše vláda jedná proti nám a ne pro naše dobro a prosperitu.

Když se podíváte na všechny naše mainstreamoová media, ať už TV či tištěná a online, zjistíte, že všechny jedou stejnou propagandu, tedy strašit negativními články, odvracet pozornost jinam, bojovat a umlčovat pravdomluvné „dezinformatory,“ omezovat nás ve svobodě slova, odsuzovat nás za jiný, vlastní názor, než je ten mainstreamový a manipulovat s lidmi skrze všemožné opěvované odborníky, o kterých do roku 2020 nikdo nevěděl.

Jelikož vidím, jak se naše společnost proměnila za poslední téměř tři roky, kolik lidí trpí stresem a depresemi, kolik dospělých i dětí spáchalo sebevraždu, kolik lidí má strach z budoucnosti, kolika lidem pomalu dochází peníze a přitom se vše stále zdražuje a naše Vláda se navíc chystá zvyšovat daně. Prostě se utahují šrouby naší svobody a chtějí nás zotročit, abychom je jen poslouchali.

A naše media nás o tom denně informují a ukazují nám, jak jde svět do kytek a postupně nám podlamují nožičku po nožičce naší odvahy, energie, svobody, zdraví, které nás drží nad vodou, které v nás udržují poslední naději na lepší zítřky, než se nám podlomí i ta poslední noha a my se staneme otroky systému a faramaceutických společností, kde budeme hledat drahou pomoc, která nás akorát dorazí.

Všichni musíme začít u sebe!

Proto pro vás tvořím nový web www.zmenamysleni.cz, kde pro vás píšu pozitivní a inspirativní články o zdravém životním stylu, o veganství, o podnikání, o penězích, o vzdělávání a snažím se vám zde předávat informace, které vám mohou změnit život a které vám dají naději a odvahu bojovat za svůj život ve kterém máte právo být šťastní a svobodní, ale nikdo jiný to za vás nevybojuje. Vy máte svůj život ve svých rukou, ne vláda!

Všichni musíme začít u sebe, proto začněme své životy brát vážně, začněme se starat o své zdraví, ale ne tím, že poběžíme za hodným panem doktorem a on nám napíše prášečky, ale že si začneme hledat informace o zdravém životním stylu, o zdravém jídle, které vás může vyléčit ze všech nemocí, o svobodném podnikání atd.

Pojďme společně změnit náladu a napětí v naší společnosti, nalijme do ní novou energii, lásku, pravdu, dobro a přestaňme se zabývat problémy, které nevyřešíme. Copak někdo z vás dokáže vyřešit válečný konflikt, inflaci, výši úrokových sazeb, zvyšování daní? Nedokážeme to nikdo ovlivnit, jen se tím můžeme stresovat, ale můžeme se tím naučit proplouvat a neposlouchat vše, co nám vláda a media nařizují, vždy máme možnost volby, to si prosím pamatujte.

Spokojený život budeme mít tehdy, když se zbavíme co nejvíce našich dluhů, naučíme se chytře nakupovat a šetřit, začneme se věnovat svému zdraví, začneme mít více pohybu, začneme chodit více do přírody, začneme se více smát, protože humor a smích se z našich končin vypařil jako pára nad hrncem.

Přestaňme se nechávat ovládat našimi medii a vládou a vezměme si své životy do svých rukou, přestaňme být ustrašení a zatněme zuby a pojďme budovat své životy v klidu, lásce, pokoře, vzájemné důvěře, práci, která nám dává smysl, budujme přátelské vztahy postavené na důvěře a obnovme opět hodnotu čestného slova a to vše v souladu s naším srdcem a životními hodnotami.

Když se změníme my, tak poté dokážeme ovlivnit své nejbližší okolí a to ovlivní zase své okolí a takto můžeme změnit k lepšímu celou naší společnost i celý svět. Ale pochopme prosím jednu důležitou věc, když budeme šťastní, zdraví a kreativní a budeme stát na pevných nohách, tak nebudeme tak ovladatelní a manipulovatelní a to se naší vládě nelíbí. Ona potřebuje nemocné, naštvané, rozhádané, ustrašené občany, protože ti se jí snadno ovládají a strach je ten největší bič.

Prosím, podpořte projekt www.zmenamysleni.cz

Budu moc rád, když podpoříte nový web zmenamysleni.cz sdílením s přáteli a sledováním na sociálních sítích Facebook a Instagram, kam přidávám nové příspěvky a reels s novými články. Díky sledování vám již neunikne žádný článek.

Také mi můžete napsat do komentářů své názory a náměty, Rád bych, aby se web zmenamyslleni.cz stal pro vás zdrojem nekonečné inspirace a pozitivních článků, které vám pomohou ve vašem rozvoji a v cestě za šťastným a svobodným životem. Protože vy máte právo být šťastní a svobodní!

Tak mě můžete sledovat na sociálních sítích

Děkuji a přeji krásný den
Jan Kočvara