Česká fotobanka Ilustracnifotky.cz začala nabízet fotografie zdarma ke stažení!

Zatím je to malá fotobanka s ilustračními fotkami, ale zato s velkými ambicemi. Určitě o ní ještě hodně uslyšíme…

Řeč je o ryze české fotobance ilustracnifotky.cz, která je vlastně takovým malým startupem, který je na trhu pouhé 4 roky a v nabídce má něco přes 1400 fotografií z vlastního portfolia.

Nové fotografie stále přibývají a fotobanka si brousí zuby pokořit hranici 2000 fotografií. Výhodou této fotobanky je originalita fotografií, které nenajdete v žádné jiné fotobance.

Fotografie jsou z vlastního portfolia, takže se nemusíte obavat případného porušení autorských práv, jako to může nastat při stahování fotografií zdarma z webu.  Ve většině případů neznáte skutečného autora fotografií a riskujete tak případné finanční postihy za porušení autorských práv, které se mohou pohybovat i v řádech desítek tisíc korun.

Fotobanka si získává sympatie hlavně u podnikatelů na volné noze a malých firem i zaměstnanců ze všech oborů, kteří využívají ilustrační fotografie na své osobní i firemní stránky, sociální sítě a v tiskovinách.

Fotobanka je vhodnou alternativou pro ty, kteří se nechtějí složitě registrovat v zahraničních fotobankách jen kvůli několika fotografiím měsíčně či ročně a kterým se nevyplatí nakupovat kredity za tisíce korun.

Inspirujte se na www.ilustracnifotky.cz nebo ji můžete sledovat na Facebooku, instagramu či Twitteru, kde najdete aktuálně přidané fotografie.

Napsat komentář